Skønne nolia’s første dag i privat pasningsordning. Spilopoasen – sikke en forandring af den gode slags. Nolia gik før i vuggestue og var meget ked af det. Og vi har nu været så heldige at få en plads hos spilopoasen. og på allerede den første dag giver hun de smil som hun ellers kun giver mennesker hun stoler på. Det er virkelig den rigtige beslutning. Spilopoasen kan klart anbefales. Skønne mennesker som giver glade, og trygge omgivelser for de små. Som helt sikkert udvikler dem.

Heidi Anemone Philipsen

Hos Diana og resten af familien Danmark er der rart at være! Her bliver børnene mødt af store smil og varme krammere hver dag. Diana er en ildsjæl og vil det aller bedste for alle spilopperne i Oasen. Hendes varme og kæmpe engagement smitter af på både børn og forældre, og vi er glade for at vores Vibe deler hverdagen med Diana. Her er liv og glade dage, fede udfordringer og oplevelser, og mest af alt fyldt med nærvær og omsorg!

Line Tinggård

Diana, du er helt fantastisk til dit arbejde – du både rummer, lærer fra dig, er omsorgsfuld, kærlig og glad hele tiden.  

De små spilopper er vel nok heldige at have så varmt et menneske som dig til at hjælpe dem på vej i deres første vigtige leveår.  

Kærlig hilsen fra Farmor / Pouline

Pouline Prip

Vi er super tilfredse med at få vores dreng passet hos Diana. 🙂

De har det sjovt hver dag med alt det legetøj, som Spilopoasen har og med de aktiviteter, de laver.

Vi er meget trygge ved at aflevere og ved, at der bliver passet godt på vores dreng.

Kan kun anbefale Spilopoasen på det kraftigste. 🙂

Kristian Just Kastrup

Jeg vil til hver en tid anbefale spilopoasen, og hele dens familien Danmark!  Vi var så heldige at være de første, med vores søn Felix, og siden da ikke fortrudt en eneste gang. Her er der nærvær, leg, indlæring på en god og sjov måde, og hele huset er snart en stor legeplads . Vores drøm er klart at vores næste børn også skal være her hos Diana (kan slet ikke forestille mig andet), som formår hele tiden at have humor indover, og altid ville alle det bedste. Stor stor anbefaling her fra, hvis man ville have sine små, i trygge og hjemmelige omgivelser, med sang og spilop i den hver dag!

Signe Vesterlund

Kære Diana

Tak for dit altid gode humør og din ifavnske måde at være dagplejemor på. Du er god til at rumme hver enkelt barn og deres forskelligheder. De små banditter nyder godt af de mange aktiviteter som du byder dem – såsom musik og ture i det grønne. Jeres hverdag i Spilopoasen er fuld af sang, grin og sjove stunder – for ikke at glemme de lækre boller og den varme mad.

Vi siger tak for denne gang – og glæder os til at nyde godt af dig og hele din skønne familie igen om et års tid.

Nina Juul Kruse