Vores datter har haft den bedste tid hos Spilopoasen. Man bliver altid mødt med et fantastisk humør hos Per og Diana. De skaber et trygt miljø og gør en god indsats for at skabe positive og lærerige oplevelser for børnene – både indendørs og udendørs. Vi har sat stor pris på den opmærksomhed, de giver til hvert barns individuelle behov. Vi kan helt sikkert anbefale Spilopoasen.

Bo Keldke
I Spilopoasen er der masser af omsorg og spændende aktiviteter for børnene. Vi har med tryghed afleveret vores guldklump hos Diana og Per, som har nydt godt af deres opmærksomhed, friskbagte boller og mange hyggelige ture på legepladser, til musik, i skoven mm. De bedste anbefalinger herfra.
Steffen Flk

Spilopoasen er det bedste sted at sende sit barn i dagpleje. Børnene bliver mødt med nærvær, kærlighed og tryghed. Der er meget fokus på selvstændighed (læring i potte, sproglig udvikling, aftagning af sko m.m.), så de små er klar til at møde nye udfordringer i børnehave med gåpåmod. Per og Diana prioriterer at lave enormt meget med børnene, og de er ude på tur eller i haven hver dag, det sætter vi enormt pris på. Vi er enormt trygge ved at aflevere vores datter, og der er altid tid og plads til en god dialog. Jeg kunne som mor ikke være mere tilfreds, og min datter elsker sin dagpleje.

Freja Louise Ventrup Ager

Skønne nolia’s første dag i privat pasningsordning. Spilopoasen – sikken en forandring af den gode slags. Nolia gik før i vuggestue og var meget ked af det. Og vi har nu været så heldige at få en plads i Spilopoasen, og på allerede den første dag giver hun de smil, som hun ellers kun giver mennesker, hun stoler på. Det er virkelig den rigtige beslutning. Spilopoasen kan klart anbefales. Skønne mennesker som giver glade børn og trygge omgivelser for de små. Som helt sikkert udvikler dem.

Heidi Anemone Philipsen

Hos Diana og resten af familien Danmark er der rart at være! Her bliver børnene mødt af store smil og varme krammere hver dag. Diana er en ildsjæl og vil det aller bedste for alle spilopperne i Oasen. Hendes varme og kæmpe engagement smitter af på både børn og forældre, og vi er glade for at vores Vibe deler hverdagen med Diana. Her er liv og glade dage, fede udfordringer og oplevelser – og mest af alt fyldt med nærvær og omsorg!

Line Tinggård

Diana, du er helt fantastisk til dit arbejde – du både rummer, lærer fra dig, er omsorgsfuld, kærlig og glad hele tiden.  

De små spilopper er vel nok heldige at have så varmt et menneske som dig til at hjælpe dem på vej i deres første vigtige leveår.  

Kærlig hilsen fra Farmor / Pouline

Pouline Prip

Jeg vil til hver en tid anbefale Spilopoasen og hele dens Familien Danmark!  Vi var så heldige at være de første med vores søn, Felix, og har siden da ikke fortrudt vores valg af dagpleje en eneste gang. Her er der nærvær, leg, indlæring på en god og sjov måde, og hele huset er snart en stor legeplads . Vores drøm er klart, at vores næste børn også skal være her hos Diana (kan slet ikke forestille mig andet), som formår hele tiden at have humor indover og altid at ville alle det bedste. Stor stor anbefaling her fra, hvis man vil have sine små, i trygge og hjemlige omgivelser med sang og spilop i den hver dag!

Signe Vesterlund

Kære Diana

Tak for dit altid gode humør og din ifavnske måde at være dagplejemor på. Du er god til at rumme hver enkelt barn og deres forskelligheder. De små banditter nyder godt af de mange aktiviteter som du byder dem – såsom musik og ture i det grønne. Jeres hverdag i Spilopoasen er fuld af sang, grin og sjove stunder – for ikke at glemme de lækre boller og den varme mad.

Vi siger tak for denne gang – og glæder os til at nyde godt af dig og hele din skønne familie igen om et års tid.

Nina Juul Kruse